<ins id="behhb"></ins>
<bdo id="behhb"></bdo>
<sup id="behhb"><track id="behhb"></track></sup><ins id="behhb"><option id="behhb"></option></ins><ins id="behhb"></ins><tr id="behhb"></tr>

    1. <tbody id="behhb"><th id="behhb"></th></tbody>

          <ins id="behhb"></ins>

        1. 助學站·湖南成人高考網

          :提供湖南成考高升專、湖南成考專升本考前輔導成績查詢錄取查詢及湖南成考網上報名入口!

          當前位置:首頁>成考輔導 >高起點 >英語

          2022年成人高考高起點英語試卷5(基礎練習題)

          來源:助學站-湖南成人高考網 瀏覽次數:1823 發布時間:2021-12-20
          • 2022年成考還有很長一段時間,不過,想要參加成考的考生朋友千萬不能松懈,從現在開始,就要好好準備復習了。尤其是英語,很多考生敗就敗在這門學科的考試上面。

          2022年成考還有很長一段時間,不過,想要參加成考的考生朋友千萬不能松懈,從現在開始,就要好好準備復習了。尤其是英語,很多考生敗就敗在這門學科的考試上面。

          一、語音知識(共5小題;每題1.5分,共7.5分。)

          在下列每組單詞中,有一個單詞的劃線部分與其它單詞的劃線部分的讀音不同。找出這個詞,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。

          ( )1.A. group B. about C. found D. without

          ( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress

          ( )3.A. water B. what C. chalk D. almost

          ( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate

          ( )5.A. then B. invent C. ever D. eve

          二、詞匯與語法知識(共25小題;每題1.5分,共37.5分。)

          從每小題的四個選擇項中,選出最佳的一項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括號里。

          ( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.

          A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not

          ( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?

          A. do you B. will you C. can you D. could you

          ( )8. —Have you moved into the new house?

          —Not yet. The rooms ________.

          A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting

          ( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.

          A. \ B. a C. the D. one

          ( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.

          A. hoped B. wanted C. expected D. wished

          ( )11. ______! There’s a train coming.

          A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on

          ( )12.—Will somebody go and get Dr. White?

          —He’s already been _______.

          A. asked for B. sent for C. called for D. looked for

          ( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.

          A. Until B. Not until C. Unless D. When

          ( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.

          —What do you suppose ________ to her?

          A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened

          ( )15. These players lost the game. They were ______ players.

          A. losing B. lost C. lose D. being lost

          ( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.

          A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive

          ( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?

          —I don’t know, ________.

          A. nor don’t I care B. nor do I care

          C. I don’t care neither D. I don’t care also

          ( )18.—How did you find your visit to the museum?

          —I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.

          A. far more interesting B. even much interesting

          C. so more interesting D. a lot much interesting

          ( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.

          A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any

          ( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.

          A. bought B. buying C. to buy D. buy

          ( )21. These oranges taste ________.

          A. good B. well C. to be good D. to be well

          ( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

          A. had written; left B. were writing; has left

          C. had written; had left D. were writing; had left

          ( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

          A. is not decided B. are not decided

          C. has not decided D. have not decided

          ( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

          A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

          ( )25._______ any frogs when winter comes.

          A. You hardly can find B. Hardly you can find

          C. You can find hardly D. Hardly can you find

          ( )26.—The light in the office is still on.

          —Oh, I forgot ________.

          A. turning it off B. turn it off

          C. to turn it off D. having turned it off

          ( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

          A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

          ( )28. No one can be sure ________ in a million years.

          A. what man will look like B. what will man look like

          C. man will look like what D. what look will man like

          ( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

          A. is B. will be C. would have been D. would be

          ( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

          A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

          參考答案

          一、語音知識

          1.A 2.A 3.B 4.A 5.D

          二、詞匯與語法知識

          6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C

          20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C

          27.D 28.A 29.D 30.A

          了解更多“2022年成人高考高起點英語試卷5(基礎練習題)”相關內容, 請關注助學站-湖南成人高考網官方微信公眾號,湖南最新成考資訊提前知曉!助學站-湖南成人高考網發布湖南成人高考考試資料、湖南成人高考最新資訊、成績查詢、錄取分數線等訊息,為全國考生提供免費成人高考咨詢服務!

          更多內容,請關注助學站-湖南成人高考網官方微信(微信搜索 "助學站")或掃描左邊的二維碼關注

          轉載請注明:文章轉載自 助學站-湖南成人高考網 [www.creativebusinessintelligence.net]
          本文標簽: 成人高考英語??? 成人高考高起點英語??? 成人高起點英語???
          本文地址:http://www.creativebusinessintelligence.net/news/show-549.html

          【聲明】本文內容系助學站-湖南成人高考網編輯,未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

          延伸閱讀
          高起點英語成考輔導
          湖南成人高考網上報名
          • 若報名遇到問題,請聯系老師:0731-82272864

          湖南成人高考推薦信息

          測一測
          看您適合哪種學歷?

          1.您目前的學歷?

          2.您想考取的層次?

          3.您更偏向哪種學習方式?

          免費咨詢

          成考專升本>>

          湖南成考本科

          成考報考入口

          湖南成考費用

          成考報名時間

          成考報名條件

          免費通話

          九九热热

          <ins id="behhb"></ins>
          <bdo id="behhb"></bdo>
          <sup id="behhb"><track id="behhb"></track></sup><ins id="behhb"><option id="behhb"></option></ins><ins id="behhb"></ins><tr id="behhb"></tr>

          1. <tbody id="behhb"><th id="behhb"></th></tbody>

                <ins id="behhb"></ins>