<ins id="behhb"></ins>
<bdo id="behhb"></bdo>
<sup id="behhb"><track id="behhb"></track></sup><ins id="behhb"><option id="behhb"></option></ins><ins id="behhb"></ins><tr id="behhb"></tr>

    1. <tbody id="behhb"><th id="behhb"></th></tbody>

          <ins id="behhb"></ins>

        1. 助學站·湖南成人高考網

          :提供湖南成考高升專、湖南成考專升本考前輔導成績查詢錄取查詢及湖南成考網上報名入口!

          當前位置:首頁>成考輔導 >高起點 >英語

          2022年成人高考高起點英語試卷6(基礎練習題)

          來源:助學站-湖南成人高考網 瀏覽次數:2331 發布時間:2021-12-20
          • 2022年成考還有很長一段時間,不過,想要參加成考的考生朋友千萬不能松懈,從現在開始,就要好好準備復習了。尤其是英語,很多考生敗就敗在這門學科的考試上面。一、語音知識(共5小題;每題1.5分,共7.5分。)

          2022年成考還有很長一段時間,不過,想要參加成考的考生朋友千萬不能松懈,從現在開始,就要好好準備復習了。尤其是英語,很多考生敗就敗在這門學科的考試上面。一、語音知識(共5小題;每題1.5分,共7.5分。)

          在下列每組單詞中,有一個單詞的劃線部分與其他單詞的劃線部分的讀音不同。找出這個詞,并把它前面的大寫字母填入左邊括弧里。

          ( )1.A. machine B. dictionary C. Russian D. question

          ( )2.A. popular B. large C. remarkable D. dark

          ( )3.A. church B. chalk C. character D. cheat

          ( )4.A. cheat B. weak C. increase D. area

          ( )5.A. copy B. loudly C. today D. Monday

          二、詞匯與語法知識(共25小題;每題1.5分,共37.5分。)

          從每小題的四個選擇項中,選出最佳的一項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括弧里。

          ( )6.—The sea is very rough today.

          —Yes, I‘ve never seen _______ before.

          A. such rough sea B. such a rough sea

          C. so rough sea D. that rough sea

          ( )7.—She‘s broken her arm again.

          —Again? I ______ she _______ ever broken it before.

          A. don‘t know; has B. didn’t know; had

          C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would

          ( )8.—Has the wallet been returned yet?

          —No, but we expect ______ any day now.

          A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned

          ( )9.—I‘ve been told to pay the rent.

          —But it‘s already been paid. It ______ by someone else.

          A. must be B. may be

          C. must be paid D. must have been paid

          ( )10. Montreal is larger than _______ in Canada.

          A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city

          ( )11. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

          A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales

          ( )12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.

          A. a topic should be selected B. a topic to be selected

          C. your topic should be selected D. select a topic

          ( )13.—I usually travel by train.

          —Why not ________ by plane for a change?

          A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going

          ( )14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.

          A. closing; trembling B. closed; trembled

          C. closing; trembled D. closed; trembling

          ( )15. He _______ here for 20 years by the end of next month.

          A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work

          ( )16. I‘ll do _______ the doctor advised.

          A. as B. like C. that D. all what

          ( )17.—Did we have to wait for Tom?

          —Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.

          A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be

          ( )18. Why do you insist on ________?

          A. this to be done B. this done

          C. this being done D. this is done

          ( )19. We looked everywhere for the ________.

          A. missing watch B. missed watch

          C. watch being missed D. watch that lost

          ( )20. ______, the runners crossed the finish line.

          A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired

          ( )21. _______ by the air, the kite went up into the sky.

          A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed

          ( )22.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?

          — _______.

          A. So are the fish B. So the fish are

          C. Neither the fish D. Neither are the fish

          ( )23. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.

          A. that B. which C. it D. so

          ( )24. Was it last Friday ________ you met him?

          A. that B. on which C. which D. when

          ( )25. _______ might fail in the exam worried him.

          A. He B. That he C. What D. It

          ( )26.—I‘v got this really painful ear.

          —How long _______ you?

          A. does it bother B. was it bothering

          C. would it bother D. has it been bothering

          ( )27.—I started to study, but then a friend called.

          —That‘s no excuse ________.

          A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying

          ( )28.—Why was he so hot when he got home?

          —He ________.

          A. was running B. is running C. has been running D. had been running

          ( )29.—There‘s been an earthquake.

          —I know. At least a hundred people ________.

          A. were to be killed B. are said to have been killed

          C. said to have been killed D. are said to kill

          ( )30. You may invite _______ wants to go.

          A. whomever B. whoever C. which one D. people

          三、完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)

          通讀下面的短文,掌握其大意。從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。

          Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _31_ he went to the window and looked out. He was _32_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _33_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _34 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _35_ by the night train _36_ taking a taxi.

          Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _37_ to one of the branches, so that they could swing on it.

          Mr. Jones saw the professor _38_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _39_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _40_ the rope. He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _43_. _44_ he swung, sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.

          _47_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _48_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _49_ his way to the university, looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

          ( )31.A. because B. as C. so D. for

          ( )32.A. surprised B. glad C. worried D. excited

          ( )33.A. studied B. worked C. stayed D. lived

          ( )34.A. passing B. doing C. carrying D. sending

          ( )35.A. left B. gone C. taken D. arrived

          ( )36.A. because of B. instead of C. by D. with

          ( )37.A. rope B. line C. stick D. ruler

          ( )38.A. run B. walk C. jump D. stop

          ( )39.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

          ( )40.A. carried B. grasped C. took D. threw

          ( )41.A. hard B. high C. heavily D. greatly

          ( )42.A. garden B. tree C. land D. air

          ( )43.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

          ( )44.A. Backwards and forwards B. Up and down

          C. Left and right D. Around and around

          ( )45.A. running B. stopping C. rising D. falling

          ( )46.A. enough B. more C. too D. less

          ( )47.A. At first B. At last C. At once D. At least

          ( )48.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

          ( )49.A. on B. for C. by D. with

          ( )50.A. clean B. slow C. funny D. quiet

          參考答案:

          一、語音知識

          1.D 2.A 3.C 4.D 5.C

          二、詞匯與語法知識

          6.B 7.B 8.C 9.D 10.D 11.D 12.D 13.D 14.D 15.C 16.A 17.A 18.C 19.A 20.B 21.B 22.A 23.B 24.A 25.B 26.D 27.A 28.D 29.B 30.B

          三、完形填空

          31.C 32.A 33.D 34.C 35.D 36.B 37.A 38.D 39.B 40.B 41.A 42.D 43.C 44.A 45.A 46.C 47.B 48.D 49.A 50.D

          了解更多“2022年成人高考高起點英語試卷6(基礎練習題)”相關內容, 請關注助學站-湖南成人高考網官方微信公眾號,湖南最新成考資訊提前知曉!助學站-湖南成人高考網發布湖南成人高考考試資料、湖南成人高考最新資訊、成績查詢、錄取分數線等訊息,為全國考生提供免費成人高考咨詢服務!

          更多內容,請關注助學站-湖南成人高考網官方微信(微信搜索 "助學站")或掃描左邊的二維碼關注

          轉載請注明:文章轉載自 助學站-湖南成人高考網 [www.creativebusinessintelligence.net]
          本文標簽: 成人高考英語??? 成人高考高起點英語??? 成人高起點英語???
          本文地址:http://www.creativebusinessintelligence.net/news/show-550.html

          【聲明】本文內容系助學站-湖南成人高考網編輯,未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

          延伸閱讀
          高起點英語成考輔導
          湖南成人高考網上報名
          • 若報名遇到問題,請聯系老師:0731-82272864

          湖南成人高考推薦信息

          測一測
          看您適合哪種學歷?

          1.您目前的學歷?

          2.您想考取的層次?

          3.您更偏向哪種學習方式?

          免費咨詢

          成考專升本>>

          湖南成考本科

          成考報考入口

          湖南成考費用

          成考報名時間

          成考報名條件

          免費通話

          九九热热

          <ins id="behhb"></ins>
          <bdo id="behhb"></bdo>
          <sup id="behhb"><track id="behhb"></track></sup><ins id="behhb"><option id="behhb"></option></ins><ins id="behhb"></ins><tr id="behhb"></tr>

          1. <tbody id="behhb"><th id="behhb"></th></tbody>

                <ins id="behhb"></ins>