<ins id="behhb"></ins>
<bdo id="behhb"></bdo>
<sup id="behhb"><track id="behhb"></track></sup><ins id="behhb"><option id="behhb"></option></ins><ins id="behhb"></ins><tr id="behhb"></tr>

    1. <tbody id="behhb"><th id="behhb"></th></tbody>

          <ins id="behhb"></ins>

        1. 助學站·湖南成人高考網

          :提供湖南成考高升專、湖南成考專升本考前輔導成績查詢錄取查詢及湖南成考網上報名入口!

          當前位置:首頁>成考輔導 >高起點 >英語

          2022年成人高考高起點英語試卷9(基礎練習題)

          來源:助學站-湖南成人高考網 瀏覽次數:1821 發布時間:2021-12-21
          • 2022年成考還有很長一段時間,不過,想要參加成考的考生朋友千萬不能松懈,從現在開始,就要好好準備復習了。尤其是英語,很多考生敗就敗在這門學科的考試上面。

          2022年成考還有很長一段時間,不過,想要參加成考的考生朋友千萬不能松懈,從現在開始,就要好好準備復習了。尤其是英語,很多考生敗就敗在這門學科的考試上面。

          詞匯與語法知識(共25小題;每題1.5分,共37.5分。)

          從每個小題的四個選項中,選出最佳的一項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括弧里。

          ( )1. I don‘t know how to play bridge and ________.

          A. my wife doesn‘t neither

          B. my wife does either

          C. neither does my wife

          D. neither my wife does

          ( )2. He asked ________ since he had been chairman for seven years.

          A. not to have been re-elected

          B. to not be re-elected

          C. not to be re-elected

          D. to have not been re-elected

          ( )3. The guests said that they wouldn‘t mind _______.

          A. to have a little light music

          B. have a little light music

          C. having a little light music

          D. that they have a little light music

          ( )4. Last night we caught a thief _______ John‘s car.

          A. when stealing

          B. that be stole

          C. to steal

          D. stealing

          ( )5. Without the invention of writing, a man ________ to remember so many things which he can write down or find in a book.

          A. is forced

          B. will be forced

          C. forced

          D. would be forced

          ( )6. What would you ________ to eat tonight?

          A. like

          B. wish

          C. want

          D. hope

          ( )7. I ________ my bicycle on the left side.

          A. get off from

          B. get down

          C. get down from

          D. get off

          ( )8. Coal ________ electricity very often.

          A. is used to producing

          B. is used to produce

          C. used to produce

          D. used to producing

          ( )9. Why can‘t you do this small _______ for me? I’ve helped you often enough in the past.

          A. work

          B. demand

          C. favour

          D. good

          ( )10. Never _______ till tomorrow what may be done today.

          A. put on

          B. put away

          C. put off

          D. put up

          ( )11. Mother kept inviting Mrs. Smith to stay for lunch, and finally she _______.

          A. gave out

          B. gave off

          C. gave in

          D. gave away

          ( )12. <<<>>> is ________ only European country I have visited.

          A. an

          B. a

          C. the

          D. 不填

          ( )13. The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

          A. that

          B. it

          C. this

          D. those

          ( )14. Dick found himself walking _______ the direction of the post office.

          A. to

          B. by

          C. along

          D. in

          ( )15. _______ that we were late, we started to run.

          A. Know

          B. To know

          C. Knowing

          D. Being known

          ( )16. This room is _______ any of the others in the building.

          A. the biggest than

          B. big as

          C. bigger than

          D. the biggest of

          ( )17. Just think Ann got the house _______ all by herself!

          A. paint

          B. be painted

          C. to paint

          D. painted

          ( )18. The policeman caught the man _________ the arm.

          A. by

          B. with

          C. on

          D. at

          ( )19. To get an education, _______.

          A. one must work hard

          B. working hard is important

          C. to work hard is necessary

          D. it is needed to work hard

          ( )20. The old man could not decide ________ the money or to put it in the bank.

          A. if he spent

          B. whether to spend

          C. that he spent

          D. what to spend

          ( )21. I wish you‘d consider _______ to Miami with us this vacation.

          A. going

          B. that you‘ll go

          C. to go

          D. to going

          ( )22. I think I‘ll wait until the mail _______.

          A. should come

          B. is coming

          C. comes

          D. will come

          ( )23. We found ________.

          A. the work hard for doing

          B. hard to do the work

          C. it hard for doing the work

          D. the work hard to do

          ( )24. Professor Bixby warned his students ________ late for the examination.

          A. not be

          B. to be not

          C. not to be

          D. be not

          ( )25. I don‘t know what I’d have done if I _______ to make that decision.

          A. would have

          B. had had

          C. have had

          D. did have

          參考答案:

          1.C 2.C 3.C 4.D 5.D 6.A 7.D 8.B 9.C 10.C

          11.C 12.C 13.A 14.D 15.C 16.C 17.D 18.A 19.A 20.B

          21.A 22.C 23.D 24.C 25.B

          了解更多“2022年成人高考高起點英語試卷9(基礎練習題)”相關內容, 請關注助學站-湖南成人高考網官方微信公眾號,湖南最新成考資訊提前知曉!助學站-湖南成人高考網發布湖南成人高考考試資料、湖南成人高考最新資訊、成績查詢、錄取分數線等訊息,為全國考生提供免費成人高考咨詢服務!

          更多內容,請關注助學站-湖南成人高考網官方微信(微信搜索 "助學站")或掃描左邊的二維碼關注

          轉載請注明:文章轉載自 助學站-湖南成人高考網 [www.creativebusinessintelligence.net]
          本文標簽: 成人高考英語??? 成人高考高起點英語??? 成人高起點英語???
          本文地址:http://www.creativebusinessintelligence.net/news/show-555.html

          【聲明】本文內容系助學站-湖南成人高考網編輯,未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

          延伸閱讀
          高起點英語成考輔導
          湖南成人高考網上報名
          • 若報名遇到問題,請聯系老師:0731-82272864

          湖南成人高考推薦信息

          測一測
          看您適合哪種學歷?

          1.您目前的學歷?

          2.您想考取的層次?

          3.您更偏向哪種學習方式?

          免費咨詢

          成考專升本>>

          湖南成考本科

          成考報考入口

          湖南成考費用

          成考報名時間

          成考報名條件

          免費通話

          九九热热

          <ins id="behhb"></ins>
          <bdo id="behhb"></bdo>
          <sup id="behhb"><track id="behhb"></track></sup><ins id="behhb"><option id="behhb"></option></ins><ins id="behhb"></ins><tr id="behhb"></tr>

          1. <tbody id="behhb"><th id="behhb"></th></tbody>

                <ins id="behhb"></ins>