<ins id="behhb"></ins>
<bdo id="behhb"></bdo>
<sup id="behhb"><track id="behhb"></track></sup><ins id="behhb"><option id="behhb"></option></ins><ins id="behhb"></ins><tr id="behhb"></tr>

    1. <tbody id="behhb"><th id="behhb"></th></tbody>

          <ins id="behhb"></ins>

        1. 助學站·湖南成人高考網

          :提供湖南成考高升專、湖南成考專升本考前輔導成績查詢錄取查詢及湖南成考網上報名入口!

          當前位置:首頁>成考輔導 >高起點 >英語

          2022年成人高考高起點英語試卷10(基礎練習題)

          來源:助學站-湖南成人高考網 瀏覽次數:2405 發布時間:2021-12-21
          • 2022年成考還有很長一段時間,不過,想要參加成考的考生朋友千萬不能松懈,從現在開始,就要好好準備復習了。尤其是英語,很多考生敗就敗在這門學科的考試上面。

          2022年成考還有很長一段時間,不過,想要參加成考的考生朋友千萬不能松懈,從現在開始,就要好好準備復習了。尤其是英語,很多考生敗就敗在這門學科的考試上面。

          詞匯與語法知識(共25小題;每題1.5分,共37.5分。)

          從每小題的四個選擇項中,選出最佳的一項。

          1. Allen _______ any good job since he came to New York City two years ago.

          A. hasn't found B. didn‘t find

          C. doesn't find D. hadn‘t found

          2.“Let me _______ you,”said my boss,“you should call me immediately after you arrive at the airport.”

          A. ask B. advise C. remember D. remind

          3. The boys spent the whole morning _______ possible answers to the question.

          A. discuss B. and discussing

          C. discussing D. and discussed

          4. This village ______ to be the place in which Ernest Hemingway,one of the greatest American writers,wrote this story.

          A. is believing B. is believed

          C. believes D. believe

          5. It's reported that by the end of last month the sale of the company ______ by 10%.

          A. has risen B. had been rising

          C. had risen D. has been rising

          6.-How _________ will you be able to finish the painting?

          -In a couple of hours.

          A. soon B. often

          C. long D. fast

          7. ______ any friends in the city,he felt quite lonely and helpless.

          A. No to have B. No having

          C. Not to have D. Not having

          8. Dr. White was away to the South last month,so he didn't attend the meeting _______ in Beijing.

          A. having held B. to hold

          C. to be held D. held

          9. _______ at his paper over the weekend,Neil didn't finish it.

          A. As he worked hard

          B. Hard as he worked

          C. How he worked hard

          D. How hard he worked

          10.-Are you satisfied with her work,sir?

          -Not at all. It couldn't be any _______.

          A. better B. best

          C. worse D. worst

          11. That was _______ matter that I had no choice but to talk it over with my parents.

          A. a such serious B. a so serious

          C. such serious a D. so serious a

          12. This disease is second only _______ heart attack as a cause of death all over the world.

          A. to B. of

          C. with D. from

          13. The word is new to us. You'd better ______ in the dictionary.

          A. look at it B. look for it

          C. look it up D. look it out

          14. If there is no one _______ him with the preparation,he will have to put off the meeting.

          A. help B. to help

          C. helps D. helped

          15. As soon as she _______ open the letter,Mrs. White will find out what has happened to her husband.

          A. tears B. is tearing

          C. will tear D. has torn

          16. ______ the government argees to give extra money,the theatre will have to be closed next month.

          A. Unless B. If

          C. Since D As

          17. To reduce weight,plastic has taken _______ of iron and steel in making boats.

          A. its place B. place

          C. the place D. a place

          18.-Let me help you with your suitcase.

          -________.

          A. You're very nice

          B. Yes,you're so helpful

          C. No,I can do

          D. It's very kind of you

          19. These three English novels are for you. The rest _______ for the other students in your class.

          A. were B. is

          C. are D. was

          20. You _______ have seen Jane in her office last Friday;she's been out of town for two weeks.

          A. couldn't B. mustn‘t

          C. wouldn't D. shouldn‘t

          21. Henry never said that he was good at maths,_______ he?

          A. was B. did

          C. didn't D. wasn‘t

          22. The little girl showed the policeman the corner _______ she was knocked off her bike.

          A. and B. which

          C. that D. where

          23. The snow was so deep that the climbers could not ________ to the camp.

          A. get over B. get along

          C. get through D. get around

          24. In need of money,Bob had to take ______ job that was offered to him.

          A. whatever B. no matter what

          C. whichever D. no matter which

          25. My friend and I would like to go to the concert,but ________ of us has got a ticket.

          A. both B. none

          C. neither D. all

          參考答案:

          1. A 2. D 3. C 4. B 5. C 6. A 7. D 8. D 9. B 10. C

          11. D 12. A 13. C 14. B 15. A 16. A 17. C 18. D 19. C 20. A

          21. B 22. D 23. C 24. A 25. B

          了解更多“2022年成人高考高起點英語試卷10(基礎練習題)”相關內容, 請關注助學站-湖南成人高考網官方微信公眾號,湖南最新成考資訊提前知曉!助學站-湖南成人高考網發布湖南成人高考考試資料、湖南成人高考最新資訊、成績查詢、錄取分數線等訊息,為全國考生提供免費成人高考咨詢服務!

          更多內容,請關注助學站-湖南成人高考網官方微信(微信搜索 "助學站")或掃描左邊的二維碼關注

          轉載請注明:文章轉載自 助學站-湖南成人高考網 [www.creativebusinessintelligence.net]
          本文標簽: 成人高考英語??? 成人高考高起點英語??? 成人高起點英語???
          本文地址:http://www.creativebusinessintelligence.net/news/show-556.html

          【聲明】本文內容系助學站-湖南成人高考網編輯,未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

          延伸閱讀
          高起點英語成考輔導
          湖南成人高考網上報名
          • 若報名遇到問題,請聯系老師:0731-82272864

          湖南成人高考推薦信息

          測一測
          看您適合哪種學歷?

          1.您目前的學歷?

          2.您想考取的層次?

          3.您更偏向哪種學習方式?

          免費咨詢

          成考專升本>>

          湖南成考本科

          成考報考入口

          湖南成考費用

          成考報名時間

          成考報名條件

          免費通話

          九九热热

          <ins id="behhb"></ins>
          <bdo id="behhb"></bdo>
          <sup id="behhb"><track id="behhb"></track></sup><ins id="behhb"><option id="behhb"></option></ins><ins id="behhb"></ins><tr id="behhb"></tr>

          1. <tbody id="behhb"><th id="behhb"></th></tbody>

                <ins id="behhb"></ins>