<ins id="behhb"></ins>
<bdo id="behhb"></bdo>
<sup id="behhb"><track id="behhb"></track></sup><ins id="behhb"><option id="behhb"></option></ins><ins id="behhb"></ins><tr id="behhb"></tr>

    1. <tbody id="behhb"><th id="behhb"></th></tbody>

          <ins id="behhb"></ins>

        1. 助學站·湖南成人高考網

          :提供湖南成考高升專、湖南成考專升本考前輔導成績查詢錄取查詢及湖南成考網上報名入口!

          當前位置:首頁>成考輔導 >高起點 >英語

          2022年成人高考高起點英語試卷13(基礎練習題)

          來源:助學站-湖南成人高考網 瀏覽次數:2278 發布時間:2021-12-23
          • 2022年成考還有很長一段時間,不過,想要參加成考的考生朋友千萬不能松懈,從現在開始,就要好好準備復習了。尤其是英語,很多考生敗就敗在這門學科的考試上面。

          2022年成考還有很長一段時間,不過,想要參加成考的考生朋友千萬不能松懈,從現在開始,就要好好準備復習了。尤其是英語,很多考生敗就敗在這門學科的考試上面。

          ( )6. The girl cried out: “I ________ go out today.”

          A. had better not to B. had rather not

          C. would rather not to D. would rather not

          ( )7. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

          A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

          ( )8. She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

          A. whom B. where C. which D. while

          ( )9. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

          A. had met B. have met C. met D. meet

          ( )10. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

          A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

          ( )11. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

          A. learn B. to learn C. learned D. learning

          ( )12.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

          A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

          ( )13. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

          A. message B. letter C. sentence D. notice

          ( )14. _______, Mother will wait for him to have dinner together.

          A. However late is he B. However he is late

          C. However is he late D. However late he is

          ( )15. Alice, why didn‘t you come yesterday?

          I , but I had an unexpected visitor.

          A. had B. would C. was going to D. did

          ( )16.—Who is Jerry Cooper?

          — _______? I saw you shaking hands with him at the meeting.

          A. Don‘t you meet him yet B. Hadn’t you met him yet

          C. Didn‘t you meet him yet D. Haven’t you met him yet

          ( )17. We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.

          A. having met B. meeting C. to meet D. to have met

          ( )18. What did you think of her speech?

          She _______for one hour but didn‘t _______ much.

          A. spoke; speak B. spoke; say C. said; speak D. said; say

          ( )19. After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew

          up as a child.

          A. which B. where C. that D. when

          ( )20. As she _______ the newspaper, Granny ________ asleep.

          A. read; was falling B. was reading; fell

          C. was reading; was falling D. read; fell

          ( )21. How beautifully she sings! I have never heard ________.

          A. the better voice B. a good voice

          C. the best voice D. a better voice

          ( )22. Wait till you are more ________. It‘s better to be sure than sorry.

          A. inspired B. satisfied C. calm D. certain

          ( )23.—Hi, Tracy, you look tired.

          —I am tired. I _______ the living room all day.

          A. painted B. had painted C. have been painting D. have painted

          ( )24.—How was your recent visit to Qingdao?

          —It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.

          A. few last sunny B. last few sunny

          C. last sunny few D. few sunny last

          ( )25. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.

          A. has worked B. was working C. had been working D. had worked

          ( )26.—When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.

          —They _______ be ready by 12:00.

          A. can B. should C. might D. need

          ( )27. Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.

          A. picked up B. picked out C. throw away D. kick away

          ( )28. While standing there, the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.

          A. fixed up B. looked at C. stared at D. glared at

          ( )29. _______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.

          A. If B. Whether C. That D. Where

          ( )30. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

          A. add B. add to C. add up to D. add up

          參考答案:

          6.D 7.A 8.D 9.B 10.B 11.B 12.D 13.A 14.D 15.C 16.D 17.C 18.B

          19.B 20.B 21.D 22.D 23.C 24.B 25.B 26.B 27.A 28.C 29.B 30.A

          了解更多“2022年成人高考高起點英語試卷13(基礎練習題)”相關內容, 請關注助學站-湖南成人高考網官方微信公眾號,湖南最新成考資訊提前知曉!助學站-湖南成人高考網發布湖南成人高考考試資料、湖南成人高考最新資訊、成績查詢、錄取分數線等訊息,為全國考生提供免費成人高考咨詢服務!

          更多內容,請關注助學站-湖南成人高考網官方微信(微信搜索 "助學站")或掃描左邊的二維碼關注

          轉載請注明:文章轉載自 助學站-湖南成人高考網 [www.creativebusinessintelligence.net]
          本文標簽: 成人高考英語??? 成人高考高起點英語??? 成人高起點英語???
          本文地址:http://www.creativebusinessintelligence.net/news/show-561.html

          【聲明】本文內容系助學站-湖南成人高考網編輯,未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

          延伸閱讀
          高起點英語成考輔導
          湖南成人高考網上報名
          • 若報名遇到問題,請聯系老師:0731-82272864

          湖南成人高考推薦信息

          測一測
          看您適合哪種學歷?

          1.您目前的學歷?

          2.您想考取的層次?

          3.您更偏向哪種學習方式?

          免費咨詢

          成考專升本>>

          湖南成考本科

          成考報考入口

          湖南成考費用

          成考報名時間

          成考報名條件

          免費通話

          九九热热

          <ins id="behhb"></ins>
          <bdo id="behhb"></bdo>
          <sup id="behhb"><track id="behhb"></track></sup><ins id="behhb"><option id="behhb"></option></ins><ins id="behhb"></ins><tr id="behhb"></tr>

          1. <tbody id="behhb"><th id="behhb"></th></tbody>

                <ins id="behhb"></ins>